2011. november 18., péntek

Tiller, Carl : Bekerítés: (Gondolat világi - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bekerítés: (Gondolat világirodalmi sorozat)A könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
A fiatal nemzedékhez tartozó norvég író, Carl Frode Tiller nagy sikerű regényének főszereplője, David elveszítette az emlékezetét. Hogy megtudják, kicsoda, kezelőorvosai feladnak egy hirdetést, amelyben arra kérik rokonait és barátait, hogy segítsenek emlékei felidézésében. A mű maga három további szereplő leveleiből, illetve jelen idejű elbeszéléseiből épül fel. Mindhárman fontos szerepet játszottak az ifjú David életében: Jon, a kamaszkori jó barát (akivel homoszexuális kapcsolatba bonyolódik) nevelőapja, a lelkész Arvid, és végül Silje, a szintén kamaszkori barátnő (és szerető), akivel a lázadó alternatív művészet szűrőjén keresztül formálódnak felnőtté, és fogalmazzák meg kritikájukat az álmos kisváros, Namsos konvenciói irányába. A beérkező levelek három - különböző látószögű - ablakot nyitnak a Trondheim közelében fekvő település valóságára, mintegy újraírva David és a környezetében élők élettörténetét. Az ütős alaphelyzet egyúttal alkalmat ad a szerzőnek a mai norvég társadalmi problémák, a nemi szerepek, az identitás kérdéseinek megfogalmazására. Különösen erős a belső gondolatok közvetítése, a lelki folyamatok ábrázolása a sokszor banális párbeszédek alatt. A komoly kortárs irodalomra vágyóknak ajánlható regényben mindvégig jelen van a filozófiai alapkérdés: mi az emberi élet, miként és hányféleképpen konstruálódik meg egy ember élettörténete és általában a múlt más személyek nézőpontjából. Tiller művének folytatása 2010-ben jelent meg hazájában, s miközben a Gondolat Kiadó ennek megjelentetését is tervezi, a szerző már a harmadik részen dolgozik. ISBN: 978-963-693-335-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 06:12
. Tiller, Carl : Bekerítés: (Gondolat világi - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Fontos