2011. november 11., péntek

Faág dekoráció, 48 db fehér LED, 60 cm KBL48 - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

48 db fehér LEDbarna színű kiviteltetszés szerint formázható ágakkültéri felhasználhatóságKöszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alól kivételek a munkaszüneti napok. A levelekre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztül is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat. NAGYON FONTOS! Az összes termékünk esetében ki lehet választani az ajánlott levél előreutalás utáni opciót, mely 500Ft-ra van beárazva. Ez az összeg tájékoztató jellegű. A termék súlya nem haladhatja meg a 350grammot. Csakis abban az esetben tudjuk elküldeni ebben az összegben a terméket. Könyöklők, hóláncok, akkumulátortöltők, szőnyegek stb... termékek a 2KG-os súlyhatárt is meghaladja. Ezek a termékek kizárólag csomagként adhatók postára. Sajnos itt is kiválasztható az ajánlott levél opció, ugyanis az összes feltöltött termékünk esetében egységesíti a szállítási költséget a VATERA. Ezért, ha úgy gondolja, hogy a termék már magasabb szállítási költség kategóriába tartozna és Önnek már nem lenne kifizetődő, akkor kérem NE rendelje meg a terméket, vagy érdeklődjön az aktuális termék szállítási költsége felöl. Köszönöm megértését.


Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 03:42
. Faág dekoráció, 48 db fehér LED, 60 cm KBL48 - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Fontos