2011. november 4., péntek

Napier, William: Attila - A végítélet - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A végítéletA könyv listaára: 2499 Ft. Leírás:
William Napier történelmi trilógiájának záró kötete a hun király uralkodásának utolsó éveiről szól. Kr. u. 449-ben Attila birodalma hatalma csúcspontján áll, adófizetője a bizánci császár, míg a germán népek invázióját nyögő, tehetetlen nyugat-római imperátor csupán hadvezérének, a hun király gyermekkori barátjának, Aetiusnak köszönheti, hogy uralkodhat ősei birodalmának maradékán. A becsvágyó Attilát azonban mindez nem elégíti ki, az egész világot hatalma alá kívánja hajtani. Előbb Konstantinápolyra támad, ám a korabeli világ leghatalmasabb erődítéseivel bíró várost nem tudja bevenni, így kénytelen visszavonulni, noha mindent elpusztít seregével, ami az útjába kerül. Bosszúra és sikerre szomjazva nyugat felé fordul, hogy megvívja élete legnagyobb csatáját Catalaunum mezején, ahol Aetius légiói és a vele szövetséges germán törzsek védelmezik azt, ami a hajdani Pax Romanából megmaradt... Meg kell jegyeznünk, hogy a brit szerző Attila-ábrázolása jelentősen eltér a magyar mondavilág és a köztudat hun királyról alkotott képétől. Napier Attilája egy véreskezű, őrült despota, akinek tébolyult szenvedélye a pusztításban és a gyilkolásban teljesedik ki, dölyfös és bosszúálló, istentelen pogány és barbár módjára viselkedik, nincs benne könyörület, sőt, ok nélkül kegyetlenkedik, saját kezével öl vagy kínoz embereket, ha úgy tartja kedve, hogy aztán magában motyogva rettegjen saját rémálmai és látomásai fogságában. Ennek ellenére sem ez, sem az apróbb történelmi bakugrások nem vonnak le semmit a regény irodalmi értékéből. ISBN: 978-963-426-116-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 13:10
. Napier, William: Attila - A végítélet - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Fontos