2011. július 31., vasárnap

Vámos Miklós: Félnóta - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! FélnótaA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Az író életműsorozata korai regényével, az 1986-ban megjelent (Bp., Magvető), de már jóval korábban megkezdett nemzedékregénnyel indul. A cselekmény a hatvanas-hetvenes évek fordulóján játszódik, noha valós közege inkább a nyolcvanas éveket idézi. Két főhősét - Muk Ferencet és Kósa Balázst - az író önmagáról és a később dzsesszénekesként híressé vált Berki Tamásról mintázta, a történet hátteréül pedig az a fiatal egyetemista társaság szolgált, akik közé az író még gimnazista korában keveredett. E félig-meddig lázadó kör elégedetlen volt a szocializmus kádári formájával, és szó szerint véve a marxi tanításokat, a kapitalizáló reformok helyett inkább a rendszer baloldali jellegének erősítését kívánták. Velük, mellettük párhuzamosan fut a polbeatet játszó, a Vámos és Berki által alapított Gerilláról mintázott Barikád együttes története. A szocializmus abszurd valóságát, banalitását az író fanyar nyelvi humorral, olykor burleszkbe illő jelenetekben, szatirikus éllel ábrázolja, ugyanakkor a ma már nyelvi relikviának számító kifejezések csak fokozzák a hatást. A fiatalabb és az idősebb nemzedékek számára egyaránt jó szívvel ajánlható a könyvészeti szempontból is igényes kötet. ISBN: 978-963-07-8787-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:38
. Vámos Miklós: Félnóta - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Fontos