2011. augusztus 28., vasárnap

Amerikai Barbecue Grill-Hordó/füstölő 1FT NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Amerikai Barbecue
PROFI Szenes grill kocsi
Ezen minden emi elfér ami 1 óriási Partihoz kell!
Fesztiválokra is tökéletes választás!
Dupla grillezőfelület !
SZÁMLÁVAL!
Külön égéstér a fának ami segítségével füstölni és Amerikai Barbecue-ra is lehet használni!
Mi is az amit a módszerről tudni kell:
A hagyományos direkt hővel történő, faszenes  grillezés mellet, létezik még az USA-ból származó módszer a, füstölős grillezés.
Ez a fajta grillezési mód lehetővé teszi egy  másfajta ízvilág megismerését.
A speciális tulajdonságai a füstölős grillnek, hogy 3 részből áll: fa tűztér, érlelő kamra, és kémény. A tűzet az égető kamrában fa segítségével hozzuk létre. Az égető kamra az érlelő kamra alatt található és ezzel összeköttetésben van. Az égés közben keletkező füst a kéményen keresztül az érlelő kamrába vezetődig. Ebbe helyezzük a grillezendő finomságokat, ami lassú tűzön és forró füstben érlelődik. Ilyen módszerrel a grillezendő árú inkább füstölődik, mint direkt lángon sül. Ezáltal hús és hal kíméletesebben készül és alig kell forgatni őket, mivel a füst mindkét oldalát éri. Hús és hal ezáltal sokkal szaftosabb marad , mint a direkt grillezésnél, tűz felett. A megégéstől ennél a módszernél nem kell tartani. Az egyszerűsége miatt bárki használhatja nem fogja az ételt odakozmálni. Ezenkívül sokkal takarékosabb mint a szenes módszer mert a fa jóval olcsóbb.
A fa fajtája szerint lehet változtatni az ételek ízein.
Ezzel igazi élmény lesz a grillezés!!!
A beépített hőmérsékletjelzők által felügyelheti az ételek megfelelő hőfokát.
-fém keret.
-tárolóhely az alsó részen
-a 2 erős keréken könnyedén mozgatható
-3 kemencetér: 2 X grilltér, 1 parázstér 
-tartozék grill és szén rácsok
méretek:
173 X 51 X 141
Természetesen akinek ez a módszer nem nem jön be és a nálunk hagyományos módszert részesíti előnyben az  hagyományos faszenes grillként is használhatja úgy is osztályon felül teljesít köszönhető a zárható tetőnek és kéményrendszernek!
A TERMÉK RAKTÁRON VAN ÉS AZONNAL ÁTVEHETŐ!
MINDEN TERMÉKHEZ SZÁMLÁT ADOK!
Figyelem:
A számla megléte nagyon fontos mert későbbi probléma esetén a nem számlázó eladóknak semilyen kötelezettségük nincsen. A számla pedig igazolja a vásárlást és kötelezményei vannak az eladóra.
Javaslom csak számlával vásároljon!
Kartonban szállítva gyárilag csomagolva
Minden Parti középpontja lehet!!!
A termék méretei és súlya miatt a személyes átvétel javasolt, mivel 2 csomagban van gyárilag csomagolva amiből az egyik nagyon nehéz.
Postán és Vatera futárral is küldhető 2 csomagként.
A szállítási díj GLS futárral értékbiztosítva: 3000Ft
Aukció lezárása után a Vatera kb. 30 perc múlva automatikus e-mail-t küld a vásárlás és fizetés részleteiről, kérem szíves türelmüket az e-mail megérkezéséig mivel ebben minden részlet benne lesz az vásárlás lebonyolításával kapcsolatban.
A licit zárását követően kérném a vásárolt termék postaköltséggel növelt árát a Vatera által küldött bankszámlaszámra átutalni. Amennyiben ez nem történik meg időben úgy sajnos negatívval fogom értékelni a vásárlót.
Kérem ezek tudomásul vételét!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-03 20:13
. Amerikai Barbecue Grill-Hordó/füstölő 1FT NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos